top of page
 • Hva er annonsering i sosiale medier, og hvorfor er det viktig for min virksomhet?
  Annonsering i sosiale medier innebærer å bruke sosiale medieplattformer for å markedsføre produkter eller tjenester. Det er viktig for bedrifter fordi det lar deg nå et stort, målrettet publikum og øke merkevarebevissthet, engasjement og salg.
 • Hvilke sosiale medieplattformer bør bedriften min annonsere på?
  Valget av plattformer avhenger av din målgruppe og forretningsmål. Populære alternativer inkluderer Facebook, Instagram, Tik Tok og Snapchat. Vi hjelper deg med å finne de beste plattformene for dine spesifikke behov.
 • Hva er nøkkelberegningene for å måle suksessen til en reklamekampanje på sosiale medier?
  Nøkkelberegninger inkluderer klikkfrekvens (CTR), konverteringsfrekvens, avkastning på annonseutgifter (ROAS), engasjementsrate og kostnad per kjøp (CPA). Den mest kritiske beregningen avhenger av kampanjemålene dine.
 • Hvor mye kan jeg tjene på annonsering på sosiale medier?
  Å estimere hvor mye din bedrift vil tjene på våre annonser er veldig vanskelig. Vi har enkelte måneder hatt kunder som har tjent 97 ganger det de har brukt, og andre måneder kun tjent 2 ganger det de har brukt. Det viktigste er at: Vi har aldri hatt en kunde som har tapt penger på å jobbe med oss. Vår gjennomsnittlige avkastning for kundene våre er ca 6 ganger høyere enn reklameutgiftene.
 • Hvor mye er jeg nødt til å bruke på annonser?
  Annonsekostnadene for sosiale medier varierer basert på faktorer som annonsetype, målgruppestørrelse og konkurranse. Du kan angi et budsjett og en budstrategi, for eksempel "cost per click" (CPC) eller "cost per thousand impressions" (CPM), for å kontrollere kostnadene. For nettbutikker anbefaler vi et minimums annonsebudsjett på 10000kr/mnd.
 • Hvordan kan dere målrette mot riktig målgruppe for annonsene mine?
  Sosiale medieplattformer tilbyr ulike målrettingsalternativer, for eksempel demografi, interesser, atferd og tilpassede målgrupper. Vi analyserer målgruppen din og bruke disse alternativene for å nå de rette personene. Vi har i tillegg en strategi vi selv har utviklet, som lar oss teste de forskjellige målgruppene, uten å brenne gjennom budsjettet ditt.
 • Trenger jeg en innholdsstrategi ved siden av annonsering i sosiale medier?
  Ja, en innholdsstrategi er avgjørende. Kvalitetsinnhold forbedrer annonseresultatene og engasjerer publikum. Nextify Media bidra til å lage en sammenhengende innholdsstrategi som er i tråd med annonseringsplanen din.
 • Hva er A/B-testing, og hvorfor er det viktig for annonsering i sosiale medier?
  A/B-testing innebærer å sammenligne to versjoner av en annonse for å se hvilken som gir best resultater. Det er avgjørende for å optimalisere annonsekampanjer, forbedre annonserelevansen og maksimere avkastningen ved å identifisere hva som resonerer med publikummet ditt.
 • Hvordan sikrer dere at annonsene mine overholder retningslinjer for sosiale medier?
  Byrået vårt holder seg oppdatert med plattformenes retningslinjer og retningslinjer. Vi lager annonseinnhold som overholder disse reglene og gjør justeringer etter behov for å sikre overholdelse. Vi har også forsikringer som dekker deg som kunde, dersom du skulle fått et erstatningskrav/bot for å bryte markedsføringsloven.
 • Kan dere vise casestudier eller eksempler på vellykkede reklamekampanjer på sosiale medier dere har administrert?
  Ja, vi kan vise casestudier og eksempler på tidligere kampanjer for å vise frem vår ekspertise og resultatene vi har oppnådd for andre kunder. Ta kontakt for mer informasjon!
 • Hva er den typiske tidslinjen for å se resultater fra en reklamekampanje på sosiale medier?
  Resultatene kan variere avhengig av faktorer som mål, budsjett og bransje. Vanligvis kan du begynne å se de første resultatene når vi er ferdig med testing av annonser (14-28 dager), med mer signifikante resultater og avkastningen som forbedres over tid etter hvert som kampanjen optimaliseres.
 • Hva er CBO og ABO kampanjer?
  CBO kampanje står for Campaign Budget Optimalization, ABO står for Adset Budget Optimization. Forskjellen er at en CBO kampanje disponerer budsjettet fra kampanjennivå, mens en ABO kampanje disponerer budsjettet på annonsesettnivå. Dette gjør at du, med en ABO kampanje, kan bestemme mer hvilke annonsesett/annonser du vil bruke penger på.
 • Hvordan kan dere spore avkastninger på annonseringen?
  Ved å integrere avanserte sporingskoder, som en Meta piksel og "conversion API", kan vi nøyaktig spore aktiviteten som skjer etter at noen har klikket på en annonse. Ved å integrere koder som dette på nettsiden, åpner vi opp for kommunikasjon mellom medieplattformen og nettsiden. I andre tilfeller, eks. en fysisk lokalbutikk, bruker vi ofte egne kampanjekoder. Når kundene da handler, og bruker denne rabattkoden, kan vi være ganske sikre på at de har fått denne fra våre annonser, og vi regner ut avkastning sammen med deg.
 • Er TikTok annonser bra for min bedrift?
  TikTok er en voksende plattform, med utrolig bra muligheter for bedrifter. Om det er den beste for deg, er vanskelig å si, men vi oppfordrer alle til å prøve. Ulempen med TikTok er at du er veldig avhengig av bra videoinnhold for å få gode resultater, dette gjelder både organisk, men også når man kjører annonser. For mer informasjon om TikTok, besøk vår TikTok seksjon på nettsiden.
 • Hva er forskjellen på Meta, Instagram og Facebook?
  Facebook og Instagram er begge egne plattformer. For noen år siden kjøpte Facebook Instagram, og dannet Meta - som er moderplattformen til de begge. Ved å bruke Meta Business Suite kan du enkelt planlegge innlegg på tvers av Facebook og Instagram, svare på kommentarer og meldinger fra begge, og styre annonser som kjøres på begge plattformene.
 • Hva er den vanligste sosiale medie- plattformen å kjøre annonser på?
  Meta. Meta, som består av Facebook, Instagram, og flere, er verdens største plattform når det kommer til annonsering på sosiale medier. Og det er av god grunn. Meta (Facebook) har vært i annonsemarkedet lenge, og har en utrolig godt utviklet annonse- plattform og algoritme. Facebook sine informasjonskapsler gjør vår jobb som markedsførere til en fryd.
 • Hva er ROAS, og hva betyr det?
  ROAS er en måleenhet brukt an markedsførere i hele verden, og er en felles måling på suksessen til en reklamekampanje. ROAS står for Return On Ad Spend, som i praksis betyr, Avkastning På Annonseutgifter. Dersom du har brukt 10000kr på Meta annonser, og solgt for 60000, vil du da få en ROAS på 6, som er det vårt gjennomsnitt ligger på.
 • Hva er fordelene med å annonsere på Facebook og Instagram?
  Facebook og Instagram (Meta) tilbyr omfattende målrettingsmuligheter, et stort brukergrunnlag, og forskjellige annonseformater (bilde, video, karusell). De er ideelle for å nå ut til både brede og nisjepublikum.
 • Hva kan jeg gjøre for å optimalisere mine annonser?
  Test forskjellige annonsevarianter (A/B testing), juster målrettingsparametere, forbedre annonseinnholdet, og analyser resultatene regelmessig for å se hva som fungerer best. Optimalisering er en kontinuerlig prosess.
 • Hva er retargeting annonsering og hvordan fungerer det?
  Retargeting innebærer å vise annonser til personer som tidligere har besøkt nettstedet ditt eller engasjert med dine innlegg på sosiale medier. Dette gjøres ved å bruke cookies og sporingsteknologi for å nå ut til disse potensielle kundene igjen.
 • Hvordan kommer jeg i gang med annonsering på sosiale medier?
  Start med å definere dine mål og målgruppe. Deretter velger du plattformene som best når din målgruppe. Opprett bedriftskontoer på disse plattformene og begynn å utvikle annonseinnhold.

Hvilke andre tjenester tilbyr Nextify?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å imøtekomme de ulike behovene til våre kunder. I tillegg til våre kjerneområder som inkluderer nettsideutvikling, digital markedsføring og merkevarebygging, tilbyr vi også følgende tjenester:

 1. Sosiale medier-håndtering: Vi kan hjelpe deg med å etablere en sterk tilstedeværelse på populære sosiale medieplattformer, skape engasjerende innhold, administrere dine sosiale mediekontoer og analysere ytelsen til dine kampanjer.

 2. Innholdsproduksjon: Vi tilbyr tjenester innen innholdsproduksjon, inkludert tekstforfatning, videoproduksjon og grafisk design. Vårt team kan skape engasjerende og delbart innhold som er i tråd med din merkevares budskap og appellerer til din målgruppe.

 3. Betalt annonsering (PPC): Vi kan sette opp og administrere PPC-kampanjer på plattformer som Facebook Ads og sosiale medienettverk. Våre spesialister kan optimalisere annonsetargeting, søkeord og budstrategier for å maksimere avkastningen på investeringen din.

Hvilke bedrifter jobber Nextify med??

Vi stiller i utgangspunktet bare ett krav til våre kunder, og det er at de har ambisjoner om å vokse. Nextify jobber både med oppstartsbedrifter og etablerte selskaper. Vi kan hjelpe bedrifter i alle faser og størrelser. Vi forstår at etablerte bedrifter også trenger digital markedsføring og utviklingstjenester for å opprettholde og vokse i det konkurransedyktige markedet. Uansett om du er en oppstart som ønsker å bygge en sterk plattform, eller en etablert bedrift som ønsker å styrke din nettverkstilstedeværelse og nå ut til et bredere publikum, er vi her for å hjelpe deg. Vårt erfarne team tilpasser våre tjenester for å møte dine spesifikke behov og mål, uavhengig av hvor lang tid bedriften din har eksistert eller størrelsen på den.

Vår klient-onboarding prosess er designet for å sikre en jevn og vellykket overgang for våre kunder. Her er en oversikt over vår onboarding prosess

 1. Innledende Konsultasjon: Vi starter med å avtale en innledende konsultasjon med deg for å diskutere dine forretningsmål, målgruppe og spesifikke behov. Dette hjelper oss med å forstå dine unike behov og lar oss tilpasse våre tjenester deretter.

 2. Behovsvurdering: Vårt team utfører en grundig vurdering av behovene dine for å identifisere de beste løsningene for din bedrift. Vi analyserer din eksisterende digitale tilstedeværelse, markedsføringsstrategier og konkurrentlandskap for å utvikle en omfattende forståelse av din forretningsøkosystem.

 3. Forslag og Avtale: Basert på behovsvurderingen, utarbeider vi et detaljert forslag som beskriver våre anbefalte tjenester, strategier og tidsplaner. Når forslaget er godkjent, går vi videre med en kontraktsavtale som klart definerer arbeidsomfang, leveranser og vilkår for samarbeidet.

 4. Oppstartsmøte: Vi planlegger et oppstartsmøte med sentrale interessenter fra både vårt team og ditt. Dette møtet legger grunnlaget for effektiv kommunikasjon, etablerer prosjektmål og justerer forventninger.

 5. Sammenlagt Planlegging: Vårt team samarbeider tett med deg for å utvikle en detaljert prosjektplan. Vi definerer viktige milepæler, tilordner ansvarsområder og etablerer klare kommunikasjonskanaler for å lette sømløs gjennomføring.

 6. Implementering og Fremdriftsoppdateringer: Vi utfører de avtalte strategiene og implementerer ulike markedsføringsinitiativer, nettsideutvikling eller merkevareaktiviteter. Gjennom hele prosessen gir vi jevnlige fremdriftsoppdateringer, sikrer åpenhet og holder deg informert om prosjektutviklingen.

 7. Kontinuerlig Støtte: Etter den initielle onboardingfasen fortsetter vi å gi løpende støtte, overvåker kampanjeytelse, optimaliserer strategier og gir rettidige innsikter og anbefalinger for kontinuerlig forbedring.

Onboarding
Onboarding prosess
bottom of page