top of page

HISTORIEN OM NEXTIFY MEDIA

Daniel og Viljar, to ambisiøse gründere fra Jørpeland, en pittoresk by som ligger vakkert til på den andre siden av fjorden fra Stavanger, har skapt en bemerkelsesverdig suksesshistorie med sin bedrift, Nextify Media. Deres reise begynte som de fleste store eventyr, med en gnist av inspirasjon og en felles visjon om å gjøre en meningsfull innvirkning på sitt lokale samfunn. Begge delte en lidenskap for sosiale medier og den spennende verdenen av digital markedsføring, og de visste at de kunne bruke sine ferdigheter og innsikt til å hjelpe lokale bedrifter og organisasjoner å trives i den digitale tidsalderen.

Sammen, drevet av en urokkelig besluttsomhet og en dyp kjærlighet til sitt hjemsted, bestemte de seg for å kombinere sine unike kompetanser og styrker. Daniel, med sin ekspertise innen markedsføring, digital strategi, kunderelasjoner og gjennomføring av annonsekampanjer, brakte verdifull innsikt i hvordan man kunne bygge sterke forretningsforbindelser og effektive annonsekampanjer. Han satte også en høy standard for kundekontakt og service, og dette har vært en hjørnestein i Nextify Medias suksess.

På den andre siden av spekteret hadde Viljar funnet sin lidenskap i innholdsproduksjon og analysering av data på plattformer som TikTok, Instagram og Facebook. Han hadde en unik evne til å skape engasjerende innhold og forstå komplekse analyser. Viljar ble raskt hjertet og sjelen i kreativitet og målretting av annonsene som Nextify Media tilbyr sine kunder.

RESTEN AV HISTORIEN

 Vi tilbyr spesialisert annonsering i sosiale medier med hovedfokus på plattformene Facebook, Instagram, Snapchat, og TikTok. Det som gjør oss unike er at vi selv tilhører generasjon Z, og har derfor en dyp forståelse av hvordan de opererer på sosiale medier.

 

Vi jobber med kunder fra hele landet, og tar primært på oss oppdrag i kommunene i Rogaland og reiser fra Jørpeland for å møte deg som kunde ansikt til ansikt. Dette gir oss en dyp forståelse av lokale behov og muligheter, noe som har bidratt til suksessen til Nextify Media.

Vi er er dedikert til å hjelpe lokale bedrifter og organisasjoner med å trives i den digitale verden, og vi ser frem til å møte mange nye, spennende kunder!

Avtal et møte med oss allerede i dag, slik at vi kan lage gode historier for deg i sosiale medier for mer slag på kassa!

bottom of page