top of page

Annonsering på sosiale medier

Nextify profilbilde

Vi er så sikre på våre tjenester, at vi garanterer deg resultater. Hvis du ikke får resultater, jobber vi gratis for deg helt til vi har oppnådd dine mål!

Vi kombinerer ekspertise, kreativitet og en målrettet tilnærming for å maksimere din markedsføringsinnsats. Vi tar hånd om alt, fra dynamisk innholdsproduksjon og målrettet reklame til struktur og resultatorientert optimalisering, slik at du kan fokusere på din ekspertise, og oppnå imponerende resultater uten stress. Dette er hvordan våre kunder har en gjennomsnitts- avkastning på over 6 ganger (600%) av investeringen.

Vi har vært ansvarlige for annonseringen til bedrifter i en hver bransje. En av nøkkelpunktene ved annonsering på sosiale medier er bra bilder og videoer, som appellerer til målgruppen. Men dette hjelper lite om videoene/bildene ikke når ut til din målgruppe. 

Dette er hvor vår ekspertise skinner sterkest. Vi kombinerer appellerende og engasjerende innhold, med presis målretting og gode strategier!

Vår prosess for å skape svimlende resultater fra sosiale medier finner du nedenfor.

Videoopptak,

Innholdsproduksjon

Man trenger gode annonser for å få gode resultater. Dette trenger ikke du som kunde å bekymre deg for. Vi kommer inn til deg, med alt av nødvendig utstyr. Vi planlegger, filmer, og setter sammen bilder og videoer til engasjerende innhold som passer til din målgruppe. Sammen skaper følelnesvekkende tekster med dere, og bruker dette sammen med innholdet vi har laget.

grafer

Hvordan vi aldri kaster bort en eneste krone

Det hjelper lite med bra innhold og stort budsjett, om man ikke når ut til de rette målgruppene. Ved å gjennomgå grundige målgruppe analyser finner vi ut mye, men det er når vi tester de forskjellige, vi virkelig ser hva som fungerer best.

Vi setter opp opptil flere testkampanjer for å teste målgrupper, innhold, tekster, og strategier, for å se hvordan vi kan få mest ut av ditt budsjett. Vi tester alt dette med et veldig lite budsjett. Vi har utviklet en egen strategi som gjør at vi kan teste alt dette på rekordtid, og samtidig bruke minimalt av budsjettet ditt. 

grafer
by Skyline

Hovedkampanjer

Etter vi har fått kartlagt hvordan vi kan få mest mulig ut av ditt budsjett, sender vi deg en rapport på testingen, med et estimat på hvordan resultatene vil se ut.

Deretter setter vi sammen de vinnende strategiene, innholdet, og tekstene sammen i opptil flere kampanjer, og optimaliserer annonsene på veien. Dette trenger ikke du som kunde å tenke på, vi sparer deg tid og penger, og passer på alt for deg.

Dersom det skulle være problemer med en nettside, Facebook side, annonsekonto e.l. er vi din problemløser!

Er du klar for å komme i gang?

Nextify Media bilde
bottom of page